Karagümrükspor Tolunay Kafkas: Ciddi hakem hataları oldu!

Tolunay Kafkas: Ciddi hakem hataları oldu!

18.05.2024 - 22:16 | Son Güncellenme:

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Gaziantep FK maçından sonra konuştu.

Tolunay Kafkas: Ciddi hakem hataları oldu

Süper Lig'in 37'nci haftasında Gaziantep FK deplasmanından 3-1 mağlup ayrılan ve küme düşmesi kesinleşen Fatih Karagümrük'te teknik direktör Tolunay Kafkas açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Oyunun kontrolünün kendileri olduğunu söyleyen Kafkas, "Özellikle ilk yarı oynayan taraf bizdik. Çok fazla köşe atışları kullandık ve oyunu forse ettik. Fakat bir türlü öne geçecek skoru bulamadık. İkinci yarı başladığında maalesef yarım olan bir pozisyondan gol yedik. Kırmızı karttan sonra da zaten oyunun dengesi iyice değişti. Fakat bir hamle yapıp 4-3-2'ye dönüp çift santrfora döndük. Bu ara oyunu dengeledik. Hatta üstünlüğünü bile ele geçirdik. Oyunun sonlarına doğru da oyuncular çok yoruldu. Tam hamle yapacakken yine bu sefer ikinci golü yedik. Gaziantepspor Kulübü'nü tebrik ediyorum" dedi.

Ligden düşmeleri ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Tolunay Kafkas, "Fatih Karagümrük Spor Kulübü'ne ligin başından başlayıp, sonuna kadar ciddi hakem hataları oldu. Son haftalara gelince VAR hakemleri gelmeye başladı. Son iki haftalık, üç haftalık bu işin doğrusu tam bir sezonu maalesef kapsamıyor. Bu işi yönetenler enteresan adamlar. Hayırlı olsun yani söyleyecek çok şey var da hayırlı olsun çünkü herkes mutlu olsun" ifadelerini kullandı.